среда, 30. децембар 2015.

ПРОРОЧАНСТВО СВЕТЕ ГОРЕ

„На несрећу, следећих неколико неделја биће почетак последњих догађаја пре краја света. Од прошле године покушавао сам на разне начине да информишем пријателје, рођаке и познанике о предстојећим несрећама. Сви они примили су моје речи с неповерењем и сматрали ме за лудог. Они нису хтели ништа да сазнају. То је и разумлјиво – човек који је далеко од Бога никада не жели да чује лоше новости. Такав човек више воли сплеткарења, ћаскања о фудбалу, о женама, о било чему, само не о догађајима које Бог пошалје. Нажалост, ти догађаји биће истовремено њихова казна. Када сам о томе попричао са једним праведним старцем он ми је заповедио да одмах престанем да обавештавам лјуде“, пише на почетку текста.
„Браћо моја, кад сам посетио тог старца почео сам да говорим о предстојећим догађајима. Он је схватио моје намере и рекао да ми то сазнање неће донети никакву духовну корист – ја ћу само утолити грешну човекову радозналост. Одлазећи од старца сав сам се тресао. Ако се и пола тих догађаја стварно деси, онда може само једно да се каже – ТО ЈЕ УЖАС!!!
Данас или сутра, кад се приберем, обећавам да ћу вам рећи све што ми је старац рекао и шта ми је дозволио да напишем да не бих уплашио народ и изазвао талас дефетистичких расположења. (Не брините, Грчкој се неће десити ништа лоше, њене територије неће бити освојене). Али, то ће бити трагедија и казна за њене маловерне становнике, а не за землју.
ruska vojska0201_n
Све о чему су писали Свети оци наше Цркве десиће се тако до последњег деталја. Старац је рекао да је био задивлјен када је у младости прочитао пророчанства Св. Козме Етолског. Почео је да моли Бога (тада још не схватајући сву озбилјност молитве) да му открије када ће се десити предсказани
догађаји. Међутим, након што је посетио Атос и разговарао са једним старцем схватио је своју грешку. Само Господ одлучује ко је достојан милости откровења. И, једном увече када се старац молио (то је било на дан када су Турци убили Кипране Соломоса и Исака) пред његовим унутрашњим погледом као филмска трака почели су да се развијају предстојећи догађаји.
(Ја сам, браћо, сигуран да је на том месту старац сакрио од мене нешто непријатно). Пророчанства неког г-на Георгија (Ђорђа) о седам ратова, која је записао и ширио један од браће, показала су се истинитим.
Сваки од ратова биће суровији од претходног. У сваки од ратова биће уклјучивано све више држава и тако ће рат захватати све више пространства землјине кугле. Између ратова биће и периода мира. Становништво држава увучених у рат молиће Бога за помоћ, али њихове молитве неће бити услишене.
Становништво држава које не учествују у рату неће уразумити несреће њихових суседа, него ће уместо тога тежити рату и разарањима да би се осветили својим непријателјима. На крају ће рат захватити читав свет. Свуда ће завладати глад, расуло, несреће, побуне, плјачке и болести.
Грчка ће своју војску дати под власт предстојећег изабраног Цара. Русија ће претрпети још једну провокацију – напад од стране Грузије и овога пута потпуно ће уништити Грузију. Нажалост, губици цивилног становништва Грузије биће застрашујући. Док Руси буду ратовали у Грузији, Украјинци, подстицани од стране Американаца, такође ће почети грубо да провоцирају Русију.
Турска ће дозволити америчким бродовима и авионима да улазе у њене заливе и ваздушни простор ради наношења удара по Русији.
Од тог тренутка почеће одбројавање за Турску. Руси ће веома брзо победити Украјинце (прецизније речено, мало ће ко од Украјинаца пристати да ратује са Русима) и биће радо дочекани од стране становништва украјинских градова. Изнад Украјине и Црног мора први пут ће се десити ваздушне битке између Руса и Американаца, а Руси ће неприкосновено победити.
У Турској ће почети диктатура, а у то време Курди ће се подићи на устанак. Наступиће светска економска криза. Рушиће се јадан за другим економски системи држава, зауставиће се трансфери новца, настаће побуне народа из економских разлога, жителји Европе одбијаће да служе армији. (Ево главне карактеристика истинитости пророчанства: овај разговор са старцем десио се у септембру 2007.)
ruska vojska
Следеће године у исто време, или најкасније у октобру (заборавио сам да кажем да када говорим „следеће године“ мислим „ове године“, зато што се разговор десио 2007.) Америка и Израел напашће Иран. Рат ће почети одоздо, због благослова који штити Грчку. Али рат ће се водити и у нашој непосредној близини: Албанија, Хрватска, Босна, Америка и НАТО против Србије и Русије.
У Грчкој ће за неколико неделја пасти влада, а ми ћемо на изборе. Онда ће нас напасти хунта која влада у Турској. (Надам се да се никада неће остварити пророчанства која сам пренео, да ће се показати да је старац био у прелести, а ја лаковеран и одмах му поверовао).
Када се десе ови догађаји упамтите две ствари: никада не издајте и никада се не одреците Христа и отаџбине.
Не знам може ли се и мени веровати. Нека време покаже шта је истина, а шта није.
Наставићу сада да излажем пророчанства о ратним догађајима у свету, шта ће се десити са Грчком, посебно са нама, Грцима, и шта треба да радимо да се спасимо.
Црно море постаће Руско језеро након што буде освојена Турска. (Турска ће бити прва землја која ће на себи осетити руско тајно супер оружје). Пошто наиђу на отпор од стране Турака и журећи да их победе док још НАТО не стигне да пружи помоћ Турској, Руси ће потпуно уништити ту землју. Још пре тога Руси ће ући у Грузију, Украјину, Јерменију и Азербејџан и потиснути америчке трупе.
На северу ће Руси упасти у землје Скандинавије – Финску, Шведску, Норвешку – и освојиће их. То ће се десити зато што ће, иако те землје формално подржавају неутралност, баш са њихових територија бити нанет први озбилјан удар по Русији, чије жртве ће бити цивилно становништво. Казна која ће задесити те землје ужаснуће читаво човечанство.
Затим ће Руси ући у Полјску, Чешку, Словачку, Румунију и Молдавију. Становништво православних балканских земалја подићи ће устанак, свргнути своје поткуплјене владе и заклјучити савез са Русијом. То ће бити Срби и Румуни, али не Бугари. После тога Руси ће кренути на југ да помогну својим савезницима – Арапима, посебно Иранцима – у рату са Американцима.
До тада ће после жестоких борби Американци завладати читавом обалом Ирана, али неће моћи да продру у дубину землје јер ће се Персијанци очајнички супротставлјати. Руси ће прећи по читавој Персији и поразити америчко-натовске трупе. Затим ће упасти у Ирак, Сирију, Јордан, Либан, Кувајт и на крају у Израел.
У то време САД и Израел покушаће први пут да примене нуклеарно оружје, али ће их Руси неутралисати. То ће изазвати прекиде енергије и комуникација у читавом свету. Затим ће Руси ући у Египат и заузети Суецки канал.
ruska-vojska
Током офанзиве на Блиском Истоку руске трупе проћи ће кроз Грчку, али Грчкој неће нанети ни најмању штету. Сем тога, трупе ће веома брзо проћи кроз Грчку. Та способност да на велика растојања брзо премештају трупе, велике по бројном саставу, биће значајна предност Руса.
То ће бити могуће захвалјујући летелицама нове, непознате конструкције, које личе на летеће тањире. Затим ће Руси ући на Балкан да помогну Србима против „натоваца“ који их нападају, а такође и муслиманских и католичких балканских држава, и победиће.
Русе ће сломити и приморати их да поделе своје снаге само једна ствар – издаја Кинеза. Иако ће у почетку Кина бити на страни Русије, након извесног времена саблазнивши се највећим у историји подмићивањем – влашћу над територијом читавог Сибира, Кинези ће повући своје трупе, и што је још горе омогућиће трупама савезника да Русима нанесу ударац с леђа.
Али, ту их чека потпуни пораз од небеских анђеоских сила које ће их поразити. Грчка армија заједно са неколико савезника међу православним землјама, односно 100-150 хилјада лјуди, против армије од 200 милиона? Зар би она могла да порази непријателје без очигледног посредовања Господа?) Огањ који ће сићи са неба и „истопити“ Кинезе (тако ми је то описао старац), донеће славне слуге Господње – благородни анђели.
Наступиће рат против свих муслимана, прво у Азији, затим у Северној Африци. Али, још нисмо завршили о Првом рату.
Руси ће увести трупе у Источну Тракију и азијске землје. Западне трупе искрцаће се у Албанији и Пара-игнатијевим путем (чији ће знатан део до тада бити порушен) почеће да се крећу према истоку. Али пошто ће им бити тешко да се крећу разореним путем (бомбардовани путеви, срушени мостови, стални напади Руса) они ће донети лукаву одлуку.
Запад ће већи део својих трупа упутити Игнатијевим путем код нас у Грчку. То ће се десити, прво, зато што ће Грчка бити неутрална држава и њени путеви неће бити разрушени, друго, Грчка ће бити неформални савезник Русије.
Руси неће нанети удар по „савезној“ и пријателјски настројеној држави. Тако ће се и десити. Али, савезници ће страшно мрзети Грке зато што нису ратовали против Руса и зато нису имали никакве штете, док ће код њих на Западу њихове сопствене землје бити практично уништене, а многи њихови блиски погинути.
Тешко Грцима који им падну у руке. Због безначајних разлога – на пример, због одговора на питање, је ли близу или далеко град, које ће они поставлјати сваком селјаку или пастиру – Грке ће мучити самртним мукама. Западне војске ће одступати од свог пута и нападати на велике и мале градове.“
Поновиће се све подлости Крсташког похода. Западни војници плјачкаће куће, силовати жене сваког животног доба, убијати лјуде, палити храмове. Изругиваће се над свештеницима, несреће ће долазити једна за другом, зато што ће чим оде један западни одред одмах за њим на то место доћи следећи…
Једини спас биће бекство у планине или шуме. Тешко старима, трудницама, малој деци и инвалидима. Али нове крсташе стићи ће тешка погубна казна код зидова Константинополја.
На крају аутор каже да му цилј уопште није да унесе неслогу и посеје непријателјство.“ Ја сам само хтео да поделим са вама неке ствари које сам сазнао пре тачно годину дана и у почетку нисам поверовао, али су их касније реални догађаји потврдили.“
Са руског на српски за веб портал fakti.org превела Ксенија Трајковић


ПРОРОЧАНСТВО СВЕТЕ ГОРЕ: Суседи нападају Србију, Руси ће сравнити Турску, свет чека 7 великих ратова | СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Најшири ПРЕГЛЕД најактуелнијих чланака "Сазвежђа З" (1)

ЗАВЕТИНЕ Press

Zlatni Rasudenac

Zlatni Rasudenac
List za antibirokrattsku književnu kritiku i književnost

ПРОТИВОТРОВ

ПРОТИВОТРОВ
ПОСКОК

Различите диоптрије

  • Успавана душа Хомоља - МАНАСТИР Заова, надомак Малог Црнића у Браничеву, готово је заборављена историјска врлет, запостављена чак и на туристичкој мапи Србије. У … Наставите са ...
    Пре 8 година

RENESANSA

RENESANSA
Српска ренесанса

КЊИЖАРА ПИСАЦА

КЊИЖАРА ПИСАЦА
Планетарно доступан, дућан књига и часописа: Дућан "ЗАВЕТИНЕ"

КЊИЖАРЕ "ЗАВЕТИНА". Раде нонстоп. Најагилнија: Књижара "БОБОК"

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"